Isten hozott Panna

 kicsiTUN_4193

Ne haragudjatok, hogy eltűntem az utóbbi időben, de egy picit fontosabb elfoglaltságom volt az elmúlt hetekben, hiszen február 7-én megérkezett a kicsi kis családunkba Panna. Elhatároztam, hogy a blogot folytatom, de visszatérek az eredeti elképzeléshez és nem csak recepteket, hanem egyéb érdekességeket is hozok nektek. 

A döntésemben nagy szerepet játszik, hogy egyértelmű, hogy mostantól egy ideig nem lesz annyi időm sütni-főzni, a másik oldalról meg annyi téma foglalkoztat még a gasztronómia mellett és itthon nem ismerek hasonló blogot.

Be fogok számolni a hétköznapjainkról, Panna fejlődéséről, történésekről a nagyvilágból, de a lakberendezés és utazás rovat is visszatér, természetesen a finomabbnál-finomabb ételek és italok mellett, amikből azért nem lesz hiány ezután sem.

Az első két hét az ismerkedésről szólt, Panna próbált alkalmazkodni a zord, idegen és ijesztő külvilággal, én meg próbáltam minél jobban megismerni a kislányunkat. Hozzáteszem eddig lekopogom, de Panna pontosan olyan és úgy működik, ahogy a 9 hónap  alatt a hasamban. Nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba, igazi finom, érzékeny lány, akivel nagyon finoman kell bánni és akkor köszöni szépen ő jól megvan. Meglepően fejlett, már az első hetekben is iszonyatosan figyelt a hangunkra, arcunkra és énekekre. Elképesztő érzés, amikor elalélva mereng és mélyen a szemünkbe néz, mondanom sem kell, hogy az apukájával teljesen el vagyunk olvadva tőle.

A második héten egy hatalmas áldás a séta is beépült a mindennapjainkba, végre melegebbre fordult az idő, így egyre többet ki tudtunk menni a szabadba, ami azért fantasztikus, mert 15 m után Panna már mélyen szundikál, míg délutánonként egyébként hajlamos volt a nyűgösködésre. Bár mindenki azt mondja, hogy ezen ne csodálkozzak, hiszen még a vajúdás kezdetén is 4-5 km-t sétáltam vele:)

Fogadjátok szeretettel a kedvenc első képeket a mi csodás Pannáról!

 

kicsiUU03_Kuttor_Panna_2015-02-09_06 kicsiUU03_Kuttor_Panna_2015-02-09_10 kicsiUU03_Kuttor_Panna_2015-02-09_16

2 comments

Leave a Reply