Képzeletbeli házassági évforduló

unnamed

Február 26.-án ünnepeltük a 4. házassági évfordulónkat és elgondolkodtam, hogy mi mindent csinálhatnánk, ha még mindig ketten lennénk. Természetesen most Panna köti le minden percünket, ezért nem fért bele semmilyen kiruccanás, de képzeletben szerencsére bármit megtervezhetek:)

Már sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehet Budapest a turisták szemszögéből, nyilván ezt nehéz helyiként kipróbálni, hiszen itthon vagyok és nem tudok úgy tekinteni a városra, mintha sose jártam volna itt. DE még soha nem töltöttem egy éjszakát sem a városomban vendégségben, így a választásom biztosan egy varázslatos este lenne a Bródy House-ban, aminek elképesztő hangulata van.

A pompás belvárosi palotát 1896-ban építették, de az évek és a két világháború láthatóan megtépázta az épület homlokzatát, szerintem pontosan ettől olyan elbűvölő a megjelenése. A butikhotel igazi különlegességét a berendezés kölcsönzi, amelyet gondosan összeválogatott antik bútorok és modern műalkotások alkotnak, amelyek folyton változnak, ezáltal mindig valami újdonságot fedezhetünk fel az épületben.

A Brody Houses folyamatosan különböző kiállításoknak, irodalmi esteknek ad otthont, de voltam én már itt divatbemutatón is, szóval itt tényleg sose tudja az ember, hogy éppen milyen esemény közepébe csöppen.

Végignézve a szobákat nagy bajban voltam, mert mindegyik olyan zseniális és különböző, hogy alig tudtam választani. Végül talán a Droga szoba lenne a nyerő (az utolsó képen látható), mert teljesen beleszerettem a nyers falakba, amitől olyan végtelenül romantikus, de mégis vagány hangulata van. Gondolkodtam, hogy hol kellene vacsorázni, de annyira tetszik a hely, hogy végül arra jutottam, csak egy kis nyárt idéző bodzás pezsgőkoktél és mondjuk ilyen rukkolás, spárgás laposkenyér kellenének és garantált lenne a tökéletes esti randevú.

Na de vissza a valóságba és irány Pannáért, aki elég hangosan jelez, hogy elunta a nézegetést…jövőre talán az álmodozás már valósággá válik:)

 

 

Brody+House,+Budapest+_+secondfloorflat.com

unnamed4       Brody-studios-slider

 

brody-studios-4

Hospitality49-1

 

Leave a Reply