Panna 1 hónapos

kicsiTUN_4202

A mai nap lett Panna pontosan egy hónapos, nagyon fura, mert egyik oldalról olyan, mintha tegnap lett volna az érkezése, de a másik oldalról, mintha hónapok óta velünk lenne. Döbbenetes, hogy napok alatt is milyen rettenetesen sokat változik. Már megjelentek az első hurkái, amitől teljesen el vagyunk olvadva, egyre jobban kitisztul a szeme, kerekedik az arca, így már nem újszülött kinézete van, hanem igazán babás formát ölt.

Az utóbbi napokban már nagyon érdeklődő lett, tegnap 20 percen keresztül bűvölte a pöttyös kis táskáját, amiknek egy-két kisebb mosolyt is dobott.

Minket is egyértelműen felismer és követ a szemével, de mindig az esti fürdetés előtt a legcukibb.  Napok óta dolgozik rajta, hogy végre megajándékozzon minket az első igazi mosollyal, bár mindenki váltig állítja, hogy bizony rá már nevetett…

Nagyon szeret a friss levegőn lenni és ha történik körülötte valami, ezért sokszor megyünk sétálni, vásárolni és kávézni, persze az csak a felnőtteknek jár, ami alatt ő órákig durmol, időnként még bele-bele horkol is:)! A 4 hét alatt Panna volt már étteremben, a Margit-szigeten, kávézókban, IKEA-ban, Pannonhalmán, vásárolni, szóval folyamatosan be van táblázva programokkal, vendégekkel.

A nap fénypontja egyértelműen az esti fürdetés, amit most apukája távollétében a nagypapi végez. (hozzáteszem, valószínűleg neki is ez a legboldogabb fél óra a napjaiban és nem mintha boldogtalan élete lenne!) Nem hiszem, hogy a lányunknak nagyon lett volna más választása, de máris imádja a vizet, a legnagyobb hisztit követően is teljesen ellazul és élvezi a fürdést. Az apukája már az első hetekben közölte vele, hogy nemsokára több órát fog eltölteni az uszodában, így szerintem belenyugodott a sorsába.

Az utóbbi időkben este rendez egy kisebb hangversenyt, amikor simogatni kell a fejét és akkor egy idő múlva megnyugszik. Még a hasamban volt, de már mondtam Csabinak, hogy figyeld meg ez a kiscsaj iszonyatosan finom, érzékeny lesz, be is igazolódott… hatalmas kéjenc, így esténként egyszerre járhat majd az apjának mindkét keze, míg engem és Pannát simogat!

Hogy kire hasonlít? Nekem fogalmam sincsen mond itt mindenki mindent, bár engem ez nem is nagyon érdekel, mert ő úgy van jól, ahogy van és már most láthatóan egy nagyon egyedi, megismételhetetlen kis emberke.

Alig várom, hogy újabb és újabb újdonságokkal lepjen meg minket, remélhetőleg ezek nem éjszakai virrasztások lesznek, bár állítólag, mire megszokod a napirendjét, következik egy teljesen új korszak….hát így legyen, egy ideig most Ő az Úr Úrnő a háznál:)

10917820_10152628963736466_975125764688594601_n

image

 

11025660_10152678476606466_4288940729199229520_n

Leave a Reply