Vendégségben

Saratoga-5017

akik egy picit is ismernek tudhatják, hogy az egyik legkedvesebb ország számomra Ausztrália. 10 éve (ááúúúcs ezt leírni is ijesztő) éltem kinn egy évet, ami az egyik legmeghatározóbb élmény volt az életemben. nagyon szerettem az embereket, a csodás természeti kincseket, a „barbie”-kat (grillezést jelent Ausztráliában), a kinti családomat és csak úgy az egész országot. amíg kinn éltem nem is gondolkodtam rajta annyit, mert természetes volt, de teljesen beleszerettem a kinti házakba, építészetbe és az ultra letisztult, világos, otthonokba, aminek köszönhetően a házak eggyé vállnak a körülötte lévő természettel. nem is értem eddig, hogy nem utaztunk Ausztráliába, na most kapaszkodjatok irány Sydney, ahonnan egy órányi autó úttal megérkezünk az eheti vendégségbe.

Stella férjével, Michaellel és két gyerekükkel élnek ebben a csodás kis házban. Stella a helyi egyetem tanít, míg férje egy golf vállalkozás tulajdonosa. amint meglátták a nem túl hívogató állapotban lévő házat, tudták, hogy ezt szeretnék megvenni. lenyűgözte őket a tengerre néző kilátás, a ház adottsága, a rengeteg természetes fény és a magas belmagasság (ami itt ritkaság).

Saratoga-5206

Saratoga-5226

az egész lakás nagyon szellős és világos, nem zsúfolták tele bútorokkal és mindenhol világos színeket használtak, a rengeteg hatalmas ablak még tovább növeli a tereket.

Saratoga-5082 Saratoga-4752 Saratoga-4575

Stella kiemelte még a ház elrendezését, a nyitott tereknek köszönhetően, ha ő éppen a konyhában dolgozik, akkor is szemmel tudja tartani a nappaliban játszó gyerekeket. mióta Panna is megszületett egészen máshogy nézem a lakások elrendezését, mert bár még jobban szeretem az amerikai konyhás nappalikat, de felértékelődött a hálók elhelyezkedése is. nagyon előnyös, ha megoldható, hogy a gyerekszoba a nappalitól legtávolabb helyezkedjen el, így nyugodtan lehet élni az életünket, amíg a gyerek éppen alszik.

Saratoga-5150

Saratoga-5199 Saratoga-5167

a tulajdonosok a berendezés egy részét az utazásaik során vitték haza magukkal, de sok kincset találtak a helyi bolhapiacon is. Ugyanakkor néhány darabot a nagyobb ismertebb bútorboltokban szerezték be, a gyerekbútorok például minden Ikea rajongónak ismerősek lehetnek.

Saratoga-5127 Saratoga-4455 Saratoga-4503 Saratoga-4668

Forrás

Leave a Reply