Vendégségben

living-room-brooklyn-house-tour-best-apartment-decor-inspiration

Ma Linsey Laidlaw grafikus otthonába invitállak titeket, ahol férjével Brian-nel és a három gyerkőcükkel laknak Brooklyn szerintem egyik legjobb részén, a Carrol Gardens mellett. New York-ban az eget verik az ingatlanárak, így sokszor nagyon kreatívnak kell lenniük a családoknak, hogy elférjenek. Ez igaz Linsey-ékre is, mert ötüknek kell két hálószobán osztozni. Íme az ügyesen elrendezett barátságos otthon:

Nappali:

gallery-wall-home-tour-inspiration-cupofjo

A nappali egyik legmeghatározóbb eleme a képekkel díszített fal, amiket a tulajdonos elmondása alapján csak feldobáltak, mégis nagyon harmonikus lett a végeredmény. A jobb megfigyelők, egyből észrevehetik nagyszobában a klasszikus Ikea könyvespolcot (szinte minden háztartásban megtalálható itthon is), amelyet egy zöld leveles tapétával varázsolt egyedivé a tulajdonos.

Hálószoba:

bedroom-brooklyn-apartment-house-tour-inspiration-cupofjo

Linsey elmondása alapján a hálószoba volt az egyetlen hely, ahova befértek a dolgozóasztalok, de egyébként is ez a lakás  egyetlen csendesebb pontja, így alkalmas a csöndes elvonulásra. Itt kapott helyet egy inspirációs tábla is, ahova olyan érdekes cikkek, képek, térképek kerülnek, amelyek valamiért megtetszettek a párnak. Ugyanitt a gyerekek fényképeit, láblenyomatait is felfedezhetjük, szerintem ettől válik igazán személyessé a hálószoba.

bedroom-brooklyn-apartment-tour-cupofjo

Konyha-Étkező:

kitchen-family-apartment-tour-cupofjo

Ez a család kedvenc helyisége és a lakás lelke, délután hazaérkezve mindenki itt végzi az ügyes-bajos dolgait, legyen az éppen házifeladat elkészítése, rajzolás, lego vonat építés vagy éppen főzés. A vacsorát csakis közösen szokták elfogyasztani, ekkor mindenki beszámol mi történt vele a nap közben.

Gyerekszoba:

kids-bedroom-brooklyn-apartment-tour-cupofjo

 

kids-craft-wall-how-to-home-inspiration-cupofjo

A gyerekszobában található barkácssarok is a háziasszony ötlete volt, majd Brian feladat volt a kivitelezés, ami tökéletesen sikerült, rendszeresen itt szoktak alkotni a gyerekek, ami látható a szoba dekorációján is.:) Eleinte a házigazdák nagyon aggódtak, hogyan fog 3 gyerek egy szobában aludni, főleg a legkisebb Rosie okozott fejfájást, de valójában nagyon jól alakult, mert így a nagyobbak is korán elcsendesednek, nehogy felébresszék. Reggel a legnagyobb gyerkőc szokott legkorábban kelni, aki leenged egy szalagot, ha válasz érkezik egy rázás kíséretében, akkor tudja, hogy fenn van már öccse is, így ő is felkelhet…milyen találékonyak a gyerekek!!

kids-bedroom-best-bunk-beds-decorating-tips-cupofjo

Leave a Reply